Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da kaç aday var? İşte kesin liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
"Çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez"
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'yi haksız şekilde eleştirdiğini dile getirdi. Güzel açıklamasında; "Haksız ithamlarda bulunarak Milletvekillerimize yaptığınız amaçsız ancak çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez. Masa başında oturarak bugün nasıl bir çamur atarım diye düşünmekten öte..."
Milletvekili'nin sarımsak videosuna sert eleştiri: "Milletle alay etmeyin"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin sarımsak pazarlığına dahil olduğu videosunu paylaşması üzerine sert eleştirilerde bulundu. Urganioğlu açıklamasında; "Benim sarımsak üreticim yıl boyunca, bir sürü eziyete katlanırken, dünyadan haberi olmayan poz vekili birde gülerek 1 kilo sarımsak için 38 TL'nin pazarlığını yaptırıyor. Kusura bakma millet senin gibi masa başında maaş almıyor. Tarlada alın terinin karşılığını almak için uğraşıyor. Ayıptır, günahtır, iş yapıyormuş gibi milletle alay etmeyin" dedi.
"Adam bürokraside tıkanmış, samimiysen buyur çöz"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'ye eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu açıklamasında Ballıdağ hastanesi önündeki bürokrasi engeli olduğunu vurgulayarak; " Adam bu projesinde bürokraside kitlenmiş kalmış. Buyur çöz. Kastamonu'ya döviz gelsin ve sağlık üssü olsun diyorsan ve samimiysen ilk görevin Ballıdağ’ın önündeki bürokrasi engelini kaldırmandır. Bende bunun Memleket Partisi olarak takipçisi olacağım. Bu hazır işi de çözemezsen karnen sıfırla tescillenecek" dedi.
"Bu tip hareketler Kastamonu'ya hakarettir"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçecioğlu'nun görevden alınması ve yerine Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ün atanmasına ilişkin açıklama yayımladı. Urganioğlu açıklamasında; "Görevini örnek biçimde yapabilecek bir tane Kastamonulu yok mu ki, dışarıdan bürokrat ithal etmek zorunda kalıyoruz! Bu tip hareketler aslında bir nevi Kastamonu’ya hakarettir. Kastamonu insanı özeldir, değerlidir. Yıllarca ezilmişliğine, dışlanmışlığına biz Memleket Partisi olarak artık yeter diyoruz.İktidar olarak Kastamonu insanına sahip çıkın ve imkan verin" dedi.
"Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'ye yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu, açıklamasında Milletvekili Ekmekci'nin mecliste emeklilerin sıkıntısını dile getirmesi gerektiğini dile getirerek; "Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma. Emeklilerimizin sesini iletip gereğini yapın. Şerife Bacı'nın torunlarına bu yakışır" dedi.
"Kastamonu bunu hak edecek ne yaptı"
AK Parti Kastamonu Milletvekillerine seslenen Başesgioğlu açıklamasında, randevu sorununa dikkat çekerek; "Yüzde 69 oy veren Kastamonu halkı yıllardır bunu hak edecek ne yaptı?
Bunu da gördük! Partinin il başkanlığı çalındı
Memleket Partisi'nin Malatya İl Başkanlığı'nın kurulduğu çadır çalındı.
Muharrem İnce'den 'hazır olun' mesajı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
'Ankara Kuşu' tutuklandı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik paylaşımlar yapıyordu.
Köyünden ismi çıkmadı
Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce’nin köyünden çıkan sandık sonuçları şaşırttı.
Muharrem İnce'den muhalefete yaylım ateşi
“FETÖ VE PKK İLE VERDİĞİNİZ GÖRÜNTÜ GÖRÜLMEZ SANDINIZ”
Erdoğan mı yoksa Kılıçdaroğlu mu desteklenecek?
Memleket Partisi, Genel Başkan Muharrem İnce başkanlığında Parti Meclisi'ni (PM) toplayarak 4 saati aşan bir görüşme yaptı. Toplantıda, ikinci tura kalan seçimde iki adaydan birini desteklememe ve seçmenlerini serbest bırakma kararı alındı.
Seçimde 1 milyon 363 bin oy geçersiz sayıldı!
Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olmayan sonuçlara göre ikinci tura kalırken, TBMM'deki çoğunluğu 322 milletvekili ile Cumhur İttifakı elde etti. 54 milyon 524 bin 934 oyun kullanıldığı seçimde 1 milyon 363 bin 1433 oy geçersiz sayılması ise dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy kullandığı sandıkta sayım tamamlandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu’ndaki 3279 numaralı sandıktan en yüksek oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çıktı.
“Bayrağı genç kardeşlerime devrediyorum”
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi, Türkiye genelinde bugün saat 08.00 itibarıyla başladı. Seçim günü açıklamada bulunan Memleket Partisi Milletvekili adayı Mustafa Başesgioğlu,
"Bana ne yaşattılarsa Allah da onlara yaşatsın"
Oyunu kullanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "50 gün boyunca bana ne yaşattılarsa Allah da onlara yaşatsın.
İŞTE KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
Kastamonu Milletvekili adaylarının tam listesi
Erdoğan'a destek kararı
Memleket Partisi Trabzon milletvekili adayı Erkan Armutçu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyledi. Armutçu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, halkın 14 Mayıs'ta sandıkta karar vereceğini belirterek, "Bütün Türkiye de bu karara saygı duyacaktır" dedi.
" 13 hesap tespit edildi"
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında provokatif paylaşımda bulunan ve dezenformasyon faaliyeti yürüten 13 hesap tespit edildi.
‘Hiç bir partiyi desteklemiyoruz’
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildiğini açıklamasının ardından Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı’ndan “Hiç bir partiyi desteklemiyoruz. İktidar partisini zaten desteklemiyoruz bunun öyle bilinmesini istiyoruz” açıklaması yapıldı.
‘Sıfırdan başlayacağız, yine başaracağız’
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildiğini açıklamasının ardından Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı’ndan ilk açıklama geldi.
"Bu şehre ilkeli ve dürüst siyaseti geri getireceğim"
Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, Cumhurbaşkanı adaylığında çekilmesinin ardından yeni bir açıklama daha yayınladı.
Muharrem İnce adaylıktan çekildi
Muharrem İnce Adaylıktan çekildi.
"Her türlü sonuç başımızın tacı"
Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu yazılı bir basın açıklaması yayınladı
Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?
Memleket Partisi lider Muharrem İnce, bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek